the european multiple choice identity project
  
  
Huilebalken

Er wordt verder veel ‘gecried’ op de televisie door al die potentiële winnaars die al in de eerste ronde uitgeschakeld worden. Het kan anders, want bij ‘Ik hou van Holland’ en ‘Jongens tegen de meiden’ liggen ze wel de hele tijd in een deuk.
Het is één lange rij huilebalken met in de hoofdrol Henk uit Grollo (zou hij toch niet stiekum door een Zigamug zijn gestoken?), de slome Kim en de geblokkeerde Femke enz. enz.. Zals zo vaak, zocht het Nederlands Olympisch Comité naar een medicijn tegen al die malaise. Het heeft daarom ‘Huilebalken’ als nieuwe Olympische sport voorgedragen. Het is een soort steeple met hordes van dikke balken en een waterbak voor de zwemsters.Het is om te huilen, maar er zijn tenminste nog 3 extra medailles te winnen. Nederlandse sporters zijn weer huizenhoog favoriet.

Maar desondanks komt het deze week toch weer goed met die onderwijzers, genaamd Daphne, die snelle Nederlandse meid Sifan Hassan en de altijd goedlachse Churandi Martina. Het nummer ‘Happy’ staat eind volgende week zeker weer op 1.